mandag 12. februar 2007

9.februar - Mountain Biking - The Hunters Escape Route


Endelig er vi igang! Spente og veldig klare satte vi oss i pickupene som kom for aa hente oss. Etter en rimelig heftig tur oppover i fjellene, kome vi endelig fram til startpunktet for dagen sykkeltur paa ca.25 km. Vi fikk gjennomgaatt en sikkerhetssjekk foer vi ble utdelt utstyr og inndelt i grupper: Roed = expert, Blaa = intermediate, mens Gul = Nygebynnere.
Foerste stopp var bare 10 min avgaarde. Allerede der ble det behov for et par aa bli degradert fra expert til viderekomne. Ikke lenge senere ble de ytterligere degradert til nybegynnere og faktis til sin egen lille gruppe for novice. Det skal sies at disse to ikke var elever paa Bakketun. Denne stoppen var i en Karen stamme som drev en kaffeplantasje. Noen minutter senere passerte vi en Hmong stamme. Resten av turen var stammeloes, men saa og si dominert av norske syklister.
Bare en skade var aa notere etter maalgang, og det var jo selvfoelgelig meg... Men noen skrubbsaar og forstuede fingre etc... hoerer med. Jeg tenkte at det var best at jeg som laerer staar for fallene og skjermer elevene...

Ingen kommentarer: