fredag 2. mars 2007

20.feb Phuket Fantasea Park

I dag noet vi en fridag. Det er jo slitsomt aa snorkle en hel time... Vel, helt fri hadde vi ikke. Vaer behjelpelige lokale guide, Mr.Jack, syns vi hadde lagt inn litt lite lokal kultur i programmet, saa han tilboed seg aa sponse en tur til Phuket Fantasea Park. Det takket vi selvfoelgelig ikke nei til.

Etter en liten times busstur litt nord for Patong, gikk vi inn i Thailands svar paa Las Vegas. Amerikanerne ville nok blitt skuffet over forsoeket paa aa matche deres spillebule. Fantasea Park er kanskje paa stoerrelse med resepsjonen paa en av Las Vegas enorme hoteller! Men for all del, det var virkelig en forseggjort og flott plass.

Etter nok en pipekontroll (som vi maa gjennom paa alle flyplassene...), gikk vi rett inn i en gedigen sal og spiste middag med noen hundre andre gjester. Etter middagen, som foroevrig var riktig saa god, ble det litt fritid til kikking og shopping. Deretter var det tid for show! Men foer vi kom oss til setene vaare, fant noen elever ut at det var mulig aa faa holde en tigerunge og bli tatt bilde av... Noen elever rakk derfor ikke starten av showet, men for dem var nok tigeren kveldens hoeydepunkt alikevel. Det var et flott show, men innslag av dans, tryllekunster, elefanter, duer, hoens, killinger og trapesdansere... Til tross for at Michel sovnet, fikk elevene en god opplevelse!

Ingen kommentarer: