fredag 2. mars 2007

23.feb - Fjellklatring

Fjellklatring? Hmm... Jeg var litt spent paa hva vi gikk til denne dagen. Jeg hadde bestillt fjellklatring og klippeklatring, da fortrinnsvis ved stranda en plass og kanskje ogsaa paa Krabi. Men det ble ikke helt det...

Vaar gode Jack gjorde nemlig en feil da han sendte oss regningen. Han glemte aa ta betaling for fjellklatring! Da vi ikke gikk med paa aa droppe aktiviteten fordi han hadde gjort en glipp, lurer jeg paa om han forandret litt paa opplegget sitt og gjort det litt billigere for seg selv... Men vi klager ikke. Vi har faatt en fin dag helt gratis!

Det hele startet med at vi fikk paa oss klatreseler med to slynger og to karabiner hver. Deretter koblet vi oss til en wire som gikk oppover fjellskraaningen. Ikke det aller vanskeligste, men i denne varmen var det kanskje nok.

Fra toppen klatret vi opp i et tre og bega oss ut paa en balanseline. Om du skulle trenge en tom videokassett noen gang, saa ligger det en i skraaningen under Jan Erik der... Jeg tenkte at der ligger den sikkert trygt til neste aar, tilfelle vi glemmer aa ta med reservekassett den gange...

Videre gikk turen i stige videre oppover i fjellsiden, foer turen gikk til fots bratt nedover et lite stykke. Etter litt nedovervandring, ble vi koblet til klatretau og maatte rappellere ned en "foss".. Derfra gikk turen med flying fox til startpunktet.

Jo da, det var en fin tur ;)

Ingen kommentarer: