fredag 2. mars 2007

21.feb - Kai Islands

Vi var litt skeptiske til nok en snorkletur etter turen til Phi Phi oeyene, etter at vi bare fikk en time til aa snorkle. Men dette var noe annet ja!

20 minutter med en 400 hesters speedbaat tok det foer vi ankret opp ved foerste oey. Den kunne vi desverre ikke gaa iland paa... Noen grunn fikk vi ikke, men vi smilte og sa at det var greit ja. Istedetfor landstigning, ble vi lovet en halv time med snorkling med haier! Og det er jo ingen daarlig deal... Ivrig og klar for aa se hai, hoppet vi i vannet og kikket rundt oss lettere spent. Da vi kom til overflaten, derimot, var det kun 4 personer som kunne skryte av aa ha sett hai - trodde de... Da de beskrev haien de hadde sett, ble det fort konkludert med at det ikke var noen hai, men en barracuda... Da barracudaen ved en senere anledning tok seg en tur til overflaten og de ivrige hai entusiastene pekte og sa at det var en saann de saa, saa skulle det vise seg at det kun var en naalfisk... Naa skal det sies at det hersker en liten forvirring rundt akkurat dette her. Det er litt tungt aa innse at haien bare er en naalfisk. Saa vi har inngaatt et kompromiss - de har sett en barracuda! Ikke sant Silje Strand...?

Vel, hai eller ikke, vi dro naa videre... Oey nr.2 ble besoekt. Der var det stekende varmt, rett og slett for varmt til aa vaere i sola. Tiden ble derfor tilbragt i vannet, som dere ser paa bildet under... Paa oey nr.3 (hvor bildet er tatt), ble vi servert en deilig lunch og tilbrakte ca.2 timer i vannkanten - noen i solsenger, men de fleste i vannet...

Ingen kommentarer: